↓ Visa andra inlägg ↓

Arkiv → 2010-05

Nytt världsrekord

Någon lyckades med konststrycket att klä på sig 245 T-shirts. Inte illa. Artikeln finns här om du är sugen på att läsa vidare om det hela. Man undrar ju såklart vad det är för något han gör reklam för. Man kan tydligt se att det är tryck på T-shirten.

Mannen har tidigare några världsrekord i sitt CV. Han har bland annat byggt världens största slott i choklad.

245 t-shirt
Foto: Tinolovka-news

Det regnar…

…och man tror att sommaren är på väg. Tar tillfället i akt att promota lite paraply med tryck för att göra livet lite lättare.

Ett reklamparaply är en utmärkt profilprodukt som kan vara väldigt billig. Jag finner bland annat ett paraply som heter Base, som är otroligt billigt. Kolla länken ovan under texten paraply med tryck för att läsa mer.

Vi får hoppas att det blir en sommar då man snarare får använda solskyddsfaktor än paraply.

Akta dig för mobilskador

Ännu en ny varning från ”experter”. Den här gången berör det användandet av pekskärmsmobiler.

Ett generellt tips är nog att göra allt med måtta. Artikeln är lite smårolig hur som helst.

Profilprodukter?

Här reder vi ut vad profilprodukter faktiskt innebär.

Skillnad mellan profilprodukter och presentreklam

Profilprodukter kallar man i regel de produkter som är till för att associera en produkt med ett specifikt företag eller organisation. Presentreklam har samma funktion, men är mer betraktat som en present (därav ordet) och anspelar på att personen du ger din presentreklam till är den som utsätts för reklamen. Profilprodukter å andra sidan kan vara reklamartiklar som används av personal, där budskapet sänds ut till alla som råkar vara i butiken, eller på kontoret.

Wikipedia har en kort artikel om presentreklam som du hittar här. Vi vill även passa på att tipsa om en sida som säljer profilprodukter.