↓ Visa andra inlägg ↓

Om Bloggen

Den här bloggen handlar om profilprodukter och presentreklam. Utförligare beskrivning kommer med tiden!

Profilprodukter för ökad försäljning

Att välja rätt profilprodukt bland allt som finns är inte alltid så lätt. Om du inte vet exakt vad du är på jakt efter så kan det vara en god idé att bara söka runt lite i shopen. Du kan navigera runt på sidan genom att använda vår utmärkta sökfunktion, klicka runt i menysystemet eller genom att använda vår sortimentsida A-Ö. Vi har gjort vårt yttersta för att erbjuda alla typer av produkter för alla typer av behov. Hos oss finner du därför även lite mer ovanliga produkter såsom t ex sadelskydd med tryck. Du kan välja mellan ett stort antal färger och priset är som alltid hos oss lågt. En annan lite mer ovanlig produkt är parkeringsskiva med tryck. Hos oss kan du designa din P-skiva helt själv och det från en ganska liten beställningskvantitet. Vi är också ganska ensamma om att kunna erbjuda tändstickor med eget tryck. Vi har ett riktigt stort sortiment av tändsticksaskar och tändsticksplån i alla möjliga former och storlekar. Hos oss kan du t.o.m. välja färg på tändstickornas svavel. Sist men inte minst kan även disktrasor med tryck nämnas. Det är en klassisk reklamprodukt som varit en riktig storsäljare sedan starten. Det här är några få exempel på alla de spännande produkter du kan finna på vår sida. Vi hoppas och tror att du ska finna den presentreklam som passar just ditt företag.

Nästan alla företag använder profilprodukter i någon form. Det kan vara allt från enkla kampanjprodukter till finare företagsgåvor. Varför är då profilprodukter så populära att använda i marknadsföringen? Svaret är enkelt. Profilprodukter har en oslagbar förmåga att attrahera nya kunder, öka varumärkeskännedomen och, i slutändan, öka ditt företags försäljning. Är du fortfarande tveksam? Här kommer i så fall några konkreta förklaringar på hur och varför presentreklam fungerar.

Ge, och du ska få

Att ge en gåva är en vänlig gest och det är mänskligt att man som mottagare vill återgälda denna vänlighet. När det gäller reklamprodukter innebär detta att ditt företag kommer att premieras framför andra företag som inte visat samma givmildhet. Detta är en tes som också har bekräftats i en rad studier.

Gratis väcker uppmärksamhet

Det finns knappast något starkare ord i marknadsföring än gratis. Allt som är gratis väcker uppmärksamhet. Det kan handla om att ge bort t-shirts med kul tryck på mässan eller att dela ut reklamballonger på stan. Resultatet kommer alltid bli detsamma: dina potentiella kunder kommer att flockas kring dig och ge dig den uppmärksamhet som du förtjänar. Presentreklam är också ett effektivt sätt att starta konversationen med kunderna. När någon fått en gåva är de mer benägna att därefter lyssna på vad du har att säga.

Reklamprodukter har lång livslängd

En normal reklamkampanj på TV går kanske en vecka eller två och faller därefter i glömska. Detsamma gäller reklamkampanjen på stan, DR-utskicket och tidningsreklamen. En typisk profilprodukt har däremot lång livslängd. De är vanligtvis nyttoförmål som man gärna behåller och använder. Det kan vara reklampennan på skrivbordet eller nyckelringen på nyckelknippan. Alla finns de kvar för att månad efter månad göra reklam för ditt företag.

Enorm exponering

Profilprodukter ger ofta enorm exponering av ditt varumärke. Reklampennor t ex har en närmast chockerande förmåga att ofta byta ägare. Och det är bra för dig! Det innebär att ditt varumärke får ordentlig exponering och att helt nya kunder kan attraheras. Profilprodukter är också nästan alltid utformade för att ge maximal reklam för dig. Ta t ex t-shirts med tryck. De kan egentligen ses som rörliga reklampelare som når tusentals potentiella kunder under deras livslängd.