↓ Visa andra inlägg ↓

Lyckas på högskoleprovet!

Att skriva högskoleprovet kan vara svårt och jobbigt, särskilt om man inte är väl förberedd på det som komma skall. Trots allt testar provet en mängd olika kunskaper, allt ifrån ordkunskap till matte, dessutom är varje delprov tidsbegränsat. Det är lätt hänt att man stressar upp sig, att man börjar bli nervös och svarar fel, att man missar på saker man i vanliga fall hade svarat rätt på utan några som helst problem!

Därför är Högskoleprovet övningsbok en perfekt gåva till någon som planerar att skriva högskoleprovet! Övningsboken förbereder personen inför provet, ger en ingående inblick i alla olika delmoment och innehåller en rad väldigt smarta lösningsmetoder och knep. Dessutom övar man på autentiska exempel, vilket ytterligare höjer ens möjligheter till framgång!

Boken är framtagen av ämneskunniga experter och proffspedagoger, informationen är ingående men lättförståeligt presenterad och skapad med ett enda syfte – att hjälpa just dig till en toppresultat på högskoleprovet!

Passa på – det är en fantastisk present till någon som går i gymnasiet eller som planerar att söka till högskolan och skriva högskoleprovet! Högskoleprovet övningsbok kostar endast 398 kronor, och går att beställa online på www.hogskoleprovet.se!